Båtar till salu

När ni köper er båt via oss så erbjuder vi finansiering via swedbank finans samt Ecster. Man kan belåna båten till 80% och betalar en kontant insats på 20%. Vill ni ha försäkring så erbjuder vi er det förmånligt via SVEDEA.

Ryds 20 dc-2003 Mercruiser 4,3l-2003 Pris:219,000Kr

Båten visas vid vår försäljningsbrygga vid Rindöhamn, ring eller maila oss för att boka visning. Ryds 20 dc – 2003Mercruiser 4,3l 190hk -2003Timmar: Utrustning:Nytt drev 2021!!TeaklaminatKapell i gott skick, nytvättat och impregneratGarmin plotterVindrutetorkareLanternorKompass Med reservation för felskrivning i annonsen. Ring eller maila oss för att boka visning. Vi är båtmäklare / båtförmedling som köper, byter […]

Finnmaster 66 WA -2009 Yamaha150hk-2009 Pris:439,000Kr

Båten visas vid vår försäljningsbrygga vid Rindöhamn, ring eller maila oss för att boka visning. Finnmaster 66 WA- 2009Yamaha 150 hk -2009Timmar: 150!!! Knappt använd walkaround från Finnmaster, mycket populär modell med gott om utrymme. Utrustning:Teaklaminat hela båtenKapell i gott skickRaymarine plotter ny 2021TrimplanBordFärskvatten/vaskGaskökVindrutetorkareLanternorPlats för en portapotti Med reservation för felskrivning i annonsen. Ring eller […]

Viksund 535 Combi-2008 Mercury50hk4takt-2005 Pris:115,000Sek

Båten visas vid vår försäljningsbrygga vid Rindöhamn, ring eller maila oss för att boka visning. Viksund 535 Combi -2008Mercury 50hk 4takt-2005 Lite hardtop båt som passar perfekt för dagsturer och fiske. Utrustning:LanternorSjälvlänsKapell1st batteri med huvudströmbrytareBadstege Med reservation för felskrivning i annonsen. Ring eller maila oss för att boka visning. Vi är båtmäklare / båtförmedling som […]

Stockholms Båtdepå har båtar till salu och har genomfört många lyckade affärer genom åren. Tack vår branscherfarenhet och vårt genuina båtintresse kan vi både erbjuda personlig och fackmannamässig hjälp till alla som vill köpa båt. Vi har ett varierat utbud av båtar och du hittar både motorbåtar till salu och segelbåtar till salu hos oss.

Hos oss finns många båtar till salu

Vi har ett varierat utbud av båtar och du hittar både motorbåtar till salu och segelbåtar till salu hos oss. Vår verksamhet finns i Rindöhamn som ligger i Vaxholm. Här hittar du vår försäljningsbrygga där vår båtförmedling av allt från båtar med styrpulpet till stora familjebåtar finns.

De båtar som säljs hos oss är noggrant utvalda och uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. När du ska köpa båt av oss kan du välja mellan välkända båtmärken som till exempel Yamarin, Buster, Ryds, Finnmaster, Aquador, Bella, AMT, Axopar och TG.

Låt våra båtmäklare hjälpa dig

Funderar du på att köpa ny båt? Har du en som du vill bli av med? Låt oss hjälpa dig att uppnå detta genom inbyte eller inköp. Vi har erfarna och professionella båtmäklare som lyssnar på dina önskemål och som gärna hjälper dig. Vår ambition är naturligtvis att du som köpare ska känna dig så trygg som möjligt och därför är alla båtar i vårt sortiment varudeklarerade och omsorgsfullt kontrollerade.

Stockholms Båtdepå har ett upptagningsområde som sträcker sig över Vaxholm, Stockholm, Åkersberga, Österåker, Norrtälje, Värmdö, Täby, Lidingö, Danderyd, Nacka och Tyresö.

Vad ska du tänka på när du vill köpa båt?

Det är härligt att äga en båt och att kunna njuta av de marina miljöerna på egen hand. Att köpa båt innebär för det mesta en stor ekonomisk investering och att förverkliga sin båtdröm skapar naturligtvis förväntningar på att köpet ska bli så lyckat som möjligt.

Vi har samlat några tips som förhoppningsvis kan underlätta ditt båtinköp:

  • Fundera på hur du tror att du kommer att använda din båt. Ska du göra korta eller långa resor? Vill du segla eller åka med motor? Hur många ska få plats på båten?
  • Se till att läsa på om båtar och gå gärna en kurs i navigation.
  • Bestäm dig för om båten ska vara ny eller begagnad.
  • Gör en beräkning på vilka kostnader som tillkommer när du väl äger båten.
  • Var noga med att teckna köpeavtal vid inköpstillfället.