Båtmäklare

Låt Stockholms Båtdepås duktiga båtmäklare hjälpa dig när du vill köpa eller sälja båtar! Vi har arbetat med köp, båtförmedling och försäljning i många år och vet hur en bra båtaffär ska gå till.

Vi hjälper dig med din båtaffär

Drömmer du om att upptäcka och uppleva det härliga livet till havs eller sjöss via båt? Behöver du hjälp med att sälja din båt eller vill du byta till en större eller mindre än den du har? Vi har gedigen branscherfarenhet, omfattande kunskaper och ett stort intresse får allt som har med båtar att göra. Låt oss hjälpa dig med till exempel:

  • Värdering
  • Varudeklarering
  • Marknadsföring
  • Finansiering
  • Försäkring
Båtmäklare | Stockholms båtdepå
Vi hjälper dig med din båtaffär

Proffs på båtförmedling

Tycker du att det verkar krångligt att köpa eller sälja båtar? Att ta hjälp av vår båtförmedling är ett utmärkt sätt att slippa all stress och att garanterat få en trygg försäljning för säljare och köpare. Våra båtmäklare sätter alltid kundens behov i fokus och är måna om att alltid finnas till hands för dig under hela affären.

Du behöver inte tänka på att komma hit med din båt – vi åker till dig. Våra båtmäklare hämtar din båt i Vaxholm, Stockholm, Åkersberga, Österåker, Norrtälje, Värmdö, Täby, Lidingö, Danderyd, Nacka och Tyresö.

Våra båtmäklare förvandlar din dröm till verklighet

För många handlar båtinköpet om att förverkliga en dröm men också om att kunna genomföra själva affären. Därför kan det vara frestande att spara pengar genom att köpa begagnad båt.

Det finns ett enormt utbud av begagnade båtar och för det mesta så är priserna väldigt förmånliga. Merparten av alla båtaffärer är sannolikt lyckade men inte alla. När du köper av en privatperson så har du mycket sämre köptrygghet än om du väljer att använda dig av en professionell båtmäklare.

Stockholms Båtdepå ser till så att allt går rätt till och säljer endast båtar som är varudeklarerade, genomgångna och testade.